Toggle Mobile Menu

Ladestander

Herlev Boligselskab har opstillet en ladestander til elbiler med to ladestik ved garagerne.

Ladestanderne kan benyttes af alle afdelingens beboere.

Hvis du ønsker at benytte en ladestander skal du dels have parkeringstilladelse til området og dels have en korrekt indstillet P-skive i forruden. Permanente P-tilladelser vil kun blive givet til beboere i Kirkehøj Kædehuse.

Hvis du ønsker en parkeringstilladelse, skal du sende en anmodning med dit  navn, adresse og din emailadresse hertil. Du modtager herefter en P-tilladelse fra Q-Park, som står for kontrollen af P-pladserne.  Parkeringstilladelser bliver registeret på bilens nr. plade, og du indtaster og redigerer selv nummerpladen (hvis du fx skifter bil).

I tidsrummet 7-22 er det muligt at oplade sin hybrid- eller elbil i op til 6 timer ad gangen. Det er tilladt at benytte parkeringspladserne i tidsrummet 22.00 – 07.00 til opladning uden tidsbegrænsning i dette tidsrum.

Det er muligt for beboernes gæster at oplade deres el-bil på ladestanderen med en midlertidig P-tilladelse. Den midlertidige P-tilladelse kan udstedes af beboeren, såfremt denne selv er registreret med en P-tilladelse.

 

Det er firmaet HomeCharge, som står for driften af ladestanderne. Læs mere om, hvordan du som beboer kan oplade din elbil eller plug-in hybridbil på ladestanderen ved hjælp af HomeCharge appen.

Prisen for opladning er dynamisk og følger strømpris pr. time inkl. alle gebyrer, tariffer og abonnementer i den pågældende time. Gebyrer og abonnementer justeres løbende over tid. I app’en kan den aktuelle ladepris pr. time ses for hver enkelt ladestander. Priser frigives normalt for 24 timer ad gangen.

Læs Herlev Boliogselskabs rapport om el-ladestandere, med gode råd til afdelingsbestyrelser om, hvordan de kommer videre med omstillingen til elbiler.